Slider

Neem plaats in onze Brasserie en hotellounge, en geniet van de mooie dingen die wij u kunnen bieden.

In onze knusse lounge, met uitzicht op de hoteltuin, kunt u in comfortabele fauteuils genieten van een goed glas wijn of een ECHT lekker Texels biertje. En natuurlijk kunt u ook kennismaken met andere Texelse drankjes. Verschillende Texelse informatieboekjes liggen voor u klaar ter inzage. En natuurlijk geven wij u ook graag tips en Texeladviezen.

Culinair genieten in dé kleinste Brasserie op Texel.

Uw man uit de keuken, Fred Bakker neemt u graag mee op een culinair Texels avontuur. In onze gezellige sfeervolle brasserie met zes tafels en een huiselijke sfeer, serveren wij van donderdag tot en met zondag een keuze uit verschillende heerlijke,ambachtelijke gerechten.  De mooi opgemaakte gerechten zonder al te veel poes pas, zijn niet alleen tongstrelend, maar ook een lust voor het oog. Waar dat mogelijk is, maken wij gebruik van echt Texelse producten of Waddenproducten. 

Door dat wij alles met ons tweeen doen,zijn wij niet ingesteld op grotere groepen,wij willen graag onze persoonlijke aandacht aan u blijven geven.                                                                                 (tafelreserveringen nemen wij aan tot een max van 4 personen

Vegetarisch kunnen we doen, alleen graag vroegtijdig vooraf te reserveren, veganisch is niet mogelijk, ook weer door onze kleinschaligheid.

Bent u een wijnliefhebber? Gastheer  Sven Mayweg adviseert u graag over een bijpassende wijn.

Ook niet-hotelgasten zijn welkom in onze brasserie. Vanwege de beperkte ruimte adviseren wij u om vooraf te reserveren, zodat u verzekerd bent van een tafel.

In De Zwaluw hebben we onze eigen driehoek gecreëerd tussen werk, familie en vrienden, daarom kunt u van onze ouderwetse,maar oprechte gastvrijheid genieten

We nodigen u graag uit om daar deel van uit te maken. Want genieten doen we het allerliefste samen,en zo kunt u uzelf overtuigen wat wij dus bedoelen......

Huisdieren kunnen wij niet toelaten binnen onze Brasserie.

Drink de glazen tot de laatste druppel leeg en neem de herinnering van een fijne, zorgeloze avond mee naar huis of hotel. We presenteren jullie op dat tijdstip vriendelijk de rekening en sluiten de deuren van de Brasserie voor de dag.

Na jullie vertrek zorgen wij dagelijks dat alles opgeruimd en schoon is, klaar voor een volgende dag. Zo blijft ons team fris en in staat om ook in de ochtend elke gast een top ervaring bij het heerlijke ontbijt te bieden.

In het naseizoen kan de Brasserie afwijkende openingsdagen hebben.

 

(Brasserie is geopend van Donderdag t/m Zondag van 17.00 tot 22.00 uur)

(warme keuken vanaf 18.00 uur)

Hotel De Zwaluw 10©StefanKrofft2018
Hotel De Zwaluw 04©StefanKrofft2018
Hotel De Zwaluw 01©StefanKrofft2018
Hotel De Zwaluw 09©StefanKrofft2018
Hotel De Zwaluw 08©StefanKrofft2018
Hotel De Zwaluw 11©StefanKrofft2018
Hotel De Zwaluw 07©StefanKrofft2018
Hotel De Zwaluw 03©StefanKrofft2018
Hotel De Zwaluw 05©StefanKrofft2018
Hotel De Zwaluw 02©StefanKrofft2018
Hotel De Zwaluw 12©StefanKrofft2018
Hotel De Zwaluw 06©StefanKrofft2018

logo scroll

Kamperfoelieweg 1
1796 MT De Koog - Texel
Tel. +31 (0)222-317 329