flag-nl.png flag-de.png flag-en.png

Geniet van alle luxe en comfort.

Bekijk hier ons aanbod…

Beschikbaarheid

Hotel

Tijdens een verblijf in ons vernieuwde *** Superieur hotel komt u helemaal tot rust. De hotelkamers zijn recentelijk verbouwd en voorzien van aangename luxe en comfort.

Ontbijtbuffet

Bij Hotel de Zwaluw begint u elke dag goed! 's Ochtends verzorgd de keuken van De Zwaluw U een zeer uitgebreid Texels ontbijtbuffet, met elke morgen vers gebakken brood uit eigen keuken,veel keus uit vlees en kaassmaken,verse sappen, Ammirato koffie, EN u wordt nog heerlijk elke morgen door ons bediend,wij lopen en draaien voor u, en U geniet...... dit is ook dat waar menig Zwaluwgast zeker voor terug komt.

Gastvrijheid

Ook gastvrijheid staat bij Hotel de Zwaluw hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om uw verblijf in ons hotel op Texel onvergetelijk te maken. We bieden een gezellig,aangename Luxe, en comfortabel onderkomen op een geweldige locatie.

Omgeving

Op loopafstand van Hotel de Zwaluw vindt u het Noordzeestrand, bossen en duinen. Ook verschillende andere natuurgebieden zijn vlakbij, en binnen vijf minuten lopen bent u in het bruisende centrum van de badplaats De Koog. De Koog ligt centraal op het eiland waardoor ook de overige dorpjes makkelijk te bereiken zijn,per fiets of eigen vervoer.

Tuin & Parkeergelegenheid

Bij het hotel ligt een heerlijke beschutte tuin met terras.   Ook beschikt u als gast over een eigen GRATIS  parkeerplaats bij het hotel.  

 Dat maakt uw vakantie nog gemakkelijker!