flag-nl.png flag-de.png flag-en.png

Heerlijk genieten van de goede dingen des levens.......

Beschikbaarheid

Brasserie / Lounge

Hotel de Zwaluw heeft een eigen Brasserie  met gezellige lounge.

Tijdens de kerstdagen zijn wij geopend, voor een heerlijke avond culinair genieten, is een tafelreservering aan te raden,     (dit vanwege onze kleinschaligheid.)

Wij serveren een driegangen keuze menu voor een vaste prijs, met heerlijke kerst en wintergerechten.

Lounge

Na een dag genieten van het eiland komt u heerlijk tot rust in onze gezellige en comfortabele lounge. Met een goed glas wijn of een Texels biertje bespreekt u met uw gezelschap de plannen voor de rest van de vakantie,of geniet de dag nog even na.

Brasserie.

In de Brasserie serveren wij een wisselend 3-gangenkeuzemenu. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk en daarom werken we alleen met mooie, vaak Texelse, producten. AMMIRATO koffie, en als Koffiegarnituur huisgemaakte bonbons van Chocolaterie Smidt uit Den Burg.

Ook wanneer u niet bij ons in het hotel of de appartementen verblijft, bent u van harte welkom om van onze goede en eerlijke keuken te genieten. Laat u eens volledig verrassen door de culinaire gerechten die wij serveren met een heerlijke, bijpassende wijn.

Wilt u verzekerd zijn van een plekje in onze Brasserie ?  Dan verzoeken wij u vooraf een tafel te reserveren.

Onze Brasserie is vijf dagen per week geopend. (dinsdag & woensdag GESLOTEN(m.u.v. de kerstdagen), dan zijn wij ideeën aan het opdoen voor de nieuwe kaart.)

Onze Brasserie  is een bescheiden "restaurant" met slechts 6 tafels, wij doen alles met z’n tweeën, daarom is de maximale gezelschapsgrootte die we aannemen 5/6 personen. Dit alles om de gastvrijheid, persoonlijke aandacht en mooie smaken te kunnen serveren.

‘U drinkt met vreugde, eet met smaak, met een blije lach en goed vermaak.

Telefonisch zijn wij te bereiken onder het nummer 0222 - 317329

Vanwege inspiraties op doen, is de Brasserie tot Vrijdag 21 december gesloten.

OUDEJAARSAVOND IS DE BRASSERIE GESLOTEN.

1 JANUARI ZIJN WIJ VANAF 17.00 UUR  OPEN VOOR EEN DRANKJE EN EEN WARM HAPJE, 

Recensies

Recensies van onze Brasserie leest u hier...   EET.NU         IENS.NL