flag-nl.png flag-de.png flag-en.png

Heerlijk op Texel genieten.

Heerlijk genieten, zoals men het verwacht.......

Beschikbaarheid

Geachte  gasten, en lieve vrienden,

We hebben het nieuws laten bezinken en er nog een extra nachtje over geslapen. We voelden het vorige week natuurlijk al een beetje aankomen maar na het bekijken van de persconferenties, en de toespraak van onze minister president, dringt het tot ons door dat de impact ongekend groot is, ook op ons eiland Texel.

Zoals veel van onze vrienden en collega’s in binnen- en buitenland komen er grote uitdagingen op ons pad die we niet eerder hebben meegemaakt. Toch gaan we ons er samen en vol energie, zo goed mogelijk doorheen loodsen. 

We sluiten de deuren van onze Brasserie met pijn in het hart maar staan natuurlijk volledig achter de onvermijdelijke maatregelen die onze overheid nam. De zorg voor onze gasten is nu prioriteit en zo proberen we een zo groot mogelijke bijdrage te leveren om het virus zo goed mogelijk te bestrijden.

Voor nu zijn we alleen met de Brasserie gesloten, maar zoals we allemaal weten, komt er na regen altijd weer zonneschijn. Samen komen we hier doorheen en zullen we sterker terugkomen. We kijken nu al uit naar het moment dat het zover is en dan ontvangen we jullie weer met open armen, om samen te genieten van eten, drinken en samen tafelen. 

Zorg goed voor elkaar.

Hotelreserveringen zullen wij, zo goed en waar mogelijk gaan overzetten naar onze luxe appartementen, waar u in luxe en rust uw verblijf kunt voortzetten.

(wij zullen wel als hotelier aangepaste service kunnen aanbieden die ons door de overheid is opgelegd).   Hopende hiervoor begrip te hebben.

Onze appartementen staan gewoon klaar voor gasten, alleen hier is men wel aangewezen op zelfverzorging, maar door de complete inrichting van onze appartementen is dit géén probleem factor voor onze gasten.

Met vriendelijke en gezonde Texelgroet,

Het Zwaluwteam.

info@hoteldezwaluw.nl 

reclame ZW 1.jpeg